مقاله قلب، بیماریها و پیشگیری از آنها

مقاله قلب، بیماریها و پیشگیری از آنها مقاله قلب، بیماریها و پیشگیری از آنها

دسته : پزشکی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 58 KB

تعداد صفحات : 60

بازدیدها : 657

برچسبها : قلب بیماری قلبی

مبلغ : 9000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی بررسی قلب، بیماریهای قلبی عروقی و شناسایی و پیشگیری از بیماری قلبی

معرفی مقاله تحقیقاتی بررسی قلب، بیماریها و پیشگیری از آنها

مقاله دانلودی حاضر یک تحقیق در مورد قلب است که به طور کلی دارای سه فصل می باشد فصل اول به معرفی قلب و فصل دوم به بیماری های قلبی اختصاص دارد. فصل سوم مقاله عوامل شناسایی و پیشگیری در بیماری های قلبی را بررسی می کند و در انتها منابع ذکر می شود. این مقاله در فرمت word و قابل ویرایش می باشد.

بخشهایی از متن مقاله

قلب یا دل یک تلمبه ماهیچه ای است که به گونه شبانه روزی خون را به سرتاسر بدن تلمبه می کند. قلب نزدیک صد هزار بار در روز می تپد. قلب در سینه قرار دارد و به گونه همیشگی در حال کار کردن و تلمبه زدن است. برای اینکه قلب بتواند این کار سنگین را انجام دهد , نیاز دارد که بدست سرخرگ های تاجی (کرونر)، به ماهیچه خودش هم خونرسانی مناسبی صورت پذیرد. دو سرخرگ تاجی (چپ و راست) کمابیش کوچک بوده و خون در بر گیرنده اکسیژن بسیار را دریافت می دارند.

آناتومی قلب

این عضو مخروطی شکل به صورت کیسه ای عضلانی تقریبا در وسط فضای قفسه سینه (کمی متمایل به جلو و طرف چپ) ابتدا در دل اسفنج متراکم و وسیعی مملو از هوا یعنی ریه ها پنهان شده و سپس توسط یک قفس استخوانی بسیار سخت اما قابل انعطاف مورد محافظت قرار گرفته است. ابعاد قلب در یک فرد بزرگسال حدود 69x12 سانتیمتر و وزن آن در آقایان حدود 300 و در خانمها حدود 250 گرم (یعنی حدود 0.4 درصد وزن کل بدن) می باشد.

بیماری های قلبی

مهمترین علت پیدایش بیماری های قلبی - عروقی، تصلب شرایین می باشد. تصلب شرایین سبب می شود که سرخرگ های گوناگونی که به سمت های مختلف بدن خون می رسانند، بهتدریج سخت و تنگ گردند و توانایی آنها برای انتقال اکسیژن و مواد غذایی به سلول های بدن کاهش یابد. عواملی هستند که موجب سریعتر شدن تصلب شرایین می گردند و در صورت وجود آنها احتمال پیدایش بیماری قلبی - عروقی افزایش پیدا می کند. برای پیشگیری از پیدایش بیماری های قلبی - عروقی و مرگ و میر و ناتوانی ناشی از آنها، باید این عوامل خطر را شناخت و به توصیه های پزشکی توجه نمود.

عوامل خطر برای بیماری های قلب و عروق عبارتند از:

سن بالا، جنس مذکر، سابقه خانوادگی بیماری قلبی زودرس، فشار خون بالا، افزایش چربی خون به ویژه کلسترول ، دیابت قندی، سیگار کشیدن، چاقی، کم تحرکی ، انجام ندادن فعالیت های بدنی و اختلال در انعقاد خون.

با توجه به اینکه دیابت از عوامل خطر بیماری های قلبی - عروقی است و معمولا با عوامل خطر دیگر همراهی دارد (و گاهی شاید ایجاد کننده آنها باشد)، مبتلایان به دیابت باید بیش از دیگران مراقب سلامت قلب و عروق خود باشند. پژوهشهای فراوان پزشکی نیز نشان داده اند که عوامل خطر قلبی- عروقی در مبتلایان به دیابت نوع 2 شایعتر هستند.

بیماری های قلبی- عروقی را می توان به سه گروه عمده تقسیم کرد:

بیماری های کرونری قلب

حوادث عروقی مغز

بیماری رگهای محیطی

عوامل شناسایی و پیشگیری در بیماری های قلبی

تست ورزش

وقتی کسی دچار درد قلبی می شود ممکن است نوار قلب چیز خاصی را نشان ندهد، اما شک بالینی پزشک به این سمت است که رگهای قلب بیمار گرفتگی دارند. در این موارد با انجام تست ورزش تا حد زیادی صحت و سقم این مطلب روشن می شود. به عبارت دیگر تست ورزش آزمونی است که تغییرات نهفته نوار قلبی را از طریق تحمیل ورزش و فعالیت بدنی شدید به فرد آشکار می سازد.

آماده سازی بیمار برای تست ورزش

جهت رفاه بیشتر در حین ورزش ، بهتر است لباس و کفشی راحت پوشیده و قبل از انجام آزمایش، فعالیت فیزیکی شدید انجام نداده باشید. همچنین لازم است از 3 ساعت قبل ناشتا بوده و سیگار نکشید. (چنانچه مبتلا به دیابت هستید 1 ساعت ناشتا بودن پس از صرف یک غذای سبک کافی است و نیازی به تغییر مقدار انسولین وجود ندارد). دیگر آنکه بعضی داروهای مداخله گر قلبی را که مانع از افزایش فعالیت قلب در حین ورزش می شوند (مانند پروپرانولول) در فاصله زمانی معین قبل از تست ورزش (تحت نظر پزشک معالج خود) قبلا باید قطع شده باشد.

روش انجام آزمایش

ابتدا بیمار توسط پزشک ، پرسشهایی در مورد سابقه بیماری قلبی به عمل آمده و مورد معاینه قلب قرار خواهد گرفت.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید