دسته : -پاورپوینت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 2090 KB
تعداد صفحات : 14
بازدیدها : 535
برچسبها : تحقیق گیاه استویا
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلعناوین مطالب تحقیق گیاه استویا
چکیده
شرح گیاهی
کشت
تکثیر
مواد و روش ها
تدارک رطوبت کنترل شده ، شرایط دمایی و نوری
بهترین های روش قلمه گیریمیکرو ساقه برای گیاه استویا
استفاده از غلظت های مختلف IBAبرای تحریک ریشه زنی در گیاه استویا
چک کردن قلمه ها برای جوانه زدن ریشه
نتایج و بحث
نتیجه گیری
منابع
استویا (Stevia rebaudiana Bertoni)، از خانواده کاسنی می باشد و منشا آن پاراگوئه است. تکثیر این گیاه از طریق قلمه ساقه است. گلیکوزیدهای برگ حدود 300 بار شیرین تر از قند و بی خطر برای بیماران دیابتی می باشد. در مالزی، تکنیک هایی برای تولید انبوه استویا منحصر به فرد شده است. واریته های MS012 و MS007 که از MARDI منشا گرفته شده مورد مطالعه قرار گرفته است.برای هر یک از واریته ها ، قلمه هایی گرفته می شود که عبارتند از: (I) ساقه انتهایی جوان (II) ساقه انتهایی پیر و (III) بدون ساقه انتهایی.این قلمه ها را درشش غلظت IBA به مقدار 1.9 تا 2.5 mMقرار گرفته است و در اتاق های میکرو برش به همراه شاهد قرار داده شدند. صفات مورد مطالعه عبارت بودند از: (I) تعداد روز برای ریشه زنی (ii) تعداد ریشه شکل گرفته.
نتایج تجزیه واریانس نشان داد تفاوت قابل توجهی بین ویژگی ها در سطح احتمال P <0.05 وجود دارد. قلمه هایی که از شاخه های جوان انتهایی MS012 و MS007 در روز پنجم با تعداد ریشه 2.8 تا 13.8 و مقدار 2.3mM از ماده IBA مطلوب بود. قلمه جوان انتهایی هر کدام از انواع واریته که با مقدار 2.3mM IBA ایده آل بوده است.
الف) قلمه گیری ساقه میکرو بالغ، جوان و سالم با استفاده از چاقوی نوک تیز کوچک جراحی انجام گرفته، وقلمه ها را به اندازه پنج تا هفت سانتی متر بریده شده است.
ب) برگ متصل به قلمه را از3، 4 یا 5 برگ تقلیل دادیم.(ممکن است نیاز به کاهش اندازه برگ ها هم باشیم).
ج) ساقه شامل حداقل یک گره در انتهای در جایی که ساقه به درون لایه پرلیت فرو می رود می باشدو تا آنجا ساقه برش زده شده است.
د) برش در زیر گره طوقه در فضای طول در حدود 0.7 تا 1.0 سانتی متر انجام شده است.
ذ) برش زاویه ای به جای برش افقی صورت گرفته است. ...
...
خرید و دانلود آنی فایل